Menu
Close
Платформа Розвитку Інновацій

Медіа центр

image description Статті
26 жовтня 2017

Погляд, що Рятує Життя Бійця або LimpidArmor

LimpidArmor – це інноваційна нашлемна система нового покоління, яка призначена для використання у важкій військовій техніці.

LimpidArmor – це нашлемна система кругового огляду, яка використовує стерео-окуляри із вбудованими аналітичними модулями та комунікаційне обладнання. LimpidArmor вирішує важливу проблему для екіпажу важкої техніки під час бойових дій – обмеженість кругового огляду зовнішнього середовища та здатний забезпечити його на 360 градусів з покращанням маневреності при керуванні.

Дана розробка має безперечні конкурентні переваги серед подібних виробів в США, Ізраїлі, Канаді та Великій Британії. Це досягається за рахунок більш привабливої ціни, необхідного часу для розробки та постачання, більшої мобільності та покращеної адаптивності при встановленні.

Наразі, Платформа Розвитку Інновацій разом з партнерами займаються впровадженням даного проекту у життя та знаходяться на етапі активної розробки необхідних складових системи.

Об’єднана команда складається з професіоналів - розробників, яка має більше десяти років успішного досвіду у проектуванні систем відео нагляду та має великий досвід роботи з системами доповненої реальності. Більшість членів команди мають спеціалізацію у розробці програмного забезпечення та відео обладнання.

На сьогоднішній день, команда перейшла до етапу створення дослідного зразка з подальшим його випробуванням.

Матеріал перепубліковано із сайту Defence Blog